Over ons

Wat bij Demolium leading is? Dat ben u. Samen met de manier waarop u online uw klanten zo goed mogelijk bereikt en van dienst bent. Leads, gemak, conversie en orders uit uw website genereren is natuurlijk wat echt telt. Wilt u zoveel mogelijk profijt van uw online bezigheden? Vraag het ervaren team van Demolium om raad en daad.
Ons team bestaat uit jonge, dynamische en creatieve IT-specialisten met een doel. Namelijk het zo goed mogelijk digitaal in markt zetten van uw bedrijf.

U en uw bedrijf online het best vindbare en hoogst gewaardeerde bedrijf maken. Door het toepassen en uitbreiden van online gebruiksgemak. En het nog verder blijven ontwikkelen van cloudbased werken, het optimaliseren van online applicaties en het verbeteren van diverse socials. Development improves. So we improve development.

Demolium werkt flexibel en oplossingsgericht. Geen vaste lijnen en procedures, maar creatief samenwerken en flexibel meedenken met de klant. Zo komen we samen met u op de allersnelste manier tot het best werkende eindresultaat.

Demolium denkt jong, maar speelt al wel een poosje mee. E-commerce? Webshops zijn al 10 jaar onze vaste basis. Overzichtelijke taxisofware in the cloud? Hebben we 4 jaar terug zelf bedacht, ontwikkelt en succesvol in de markt gezet. En ondersteuning en development voor andere grote spelers in de markt? Demolium is ‘a very well-known partner’ in de Nederlandse IT-wereld.

Het team

Even voorstellen:

‘Jong, ervaren en dynamisch’. Zo omschrijven mensen het vaste team aan medewerkers van Demolium. Stuk voor stuk IT-professionals met een zee aan kennis, kunde en ambitie in huis.

De praktijk

Bent u op zoek naar praktijkvoorbeelden? Wilt u weleens zien wat ze bij Demolium voorheen al wel of niet presteerden?

Verdiep u dan eens in de Thincab taxisoftware. Of neem een kijkje op Forum2Go. Open social communities waar mensen zelfstandig en gratis hun eigen online forum of app opstarten.

En verder…

En dan zijn er natuurlijk nog het Demolium Innovation Lab en de tientallen webshops. Als team timmeren wij al ruim 10 jaar naar volle tevredenheid aan de online ontwikkeling van onze klanten. Wanneer sluit u zich bij hen aan?